Mrvilica “Mean Grean Granjer” 60mm

13,50  (101,72 kn)

Ovaj frajer je najsvježiji od svih! Ako tražiš kompića od povjerenja 🍀 koji te nikad neće iznevjeriti svojom kvalitetom, Mean green je za tebe! 😉

Nema na zalihi

Podjeli svoju ljubav

Opis

Mrvilica storm ili kako ga njegovi tvorci zovu “granjer” je prva hrvatska mrvilica, razvijena, proizvedena, te detaljno testirana. Osigurava brzo i učinkovito usitnjavanje, te jednostavno održavanje kako bi naši kupci imali odlično iskustvo korištenja.

U pakiranje je uključeno:

  • dvodijelni grinder (promjer 60mm)
  • štapić za čišćenje grindera
  • dvodijelno pakiranje

Specijalno razvijene oštrice usitnjuju suho bilje u 3 – 4 jednostavna okretaja, te ga pretvaraju u najfiniju teksturu za daljnju upotrebu. Sa grinderom dolazi praktični štapić za čišćenje, integriran u
poklopac, koji ti pomaže pri skupljanju i čišćenju ostataka. Granjer je pakiran u specijalno dizajniranu kutiju koja proizvodu daje odličan završni izgled, a poklopac kutije sačastog dizajna možeš iskoristiti i kao grinder ribež.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mrvilica “Mean Grean Granjer” 60mm”
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.