White Elephant filteri, 9 mm

4,50  (33,91 kn)

4,50  (33,91 kn)

White Elephant filteri, 9 mm

4,50  (33,91 kn)

Filteri White Elephant izrađeni su od prirodne morske pjene (sepiolita) promjera 9 mm, te su pogodnii za lule i bongove.

Podjeli svoju ljubav

Opis

Filteri izrađeni od prirodne morske pjene (sepiolita) promjera 9 mm, pogodni su i za lule i bongove, U ovom slučaju radi se o dosta rijetkom mineralu iz skupine sepiolita. Izuzetno je upijajući, što znači da se nepoželjni materijali – poput katrana i kondenzata – pouzdano filtriraju iz dima. Također se apsorbira vlaga a osim toga, visoko upijajući magnezijev silikat optimalno hladi dim.

S obje strane nalaze se ekološki prihvatljive keramičke kapice otporne na toplinu. U pakiranju ima 20 filtera

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “White Elephant filteri, 9 mm”
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.