Iz La Canntina shopa

Sjemenke konoplje u prehrani?

U današnjem ubrzanom svijetu, pravilna prehrana ključna je stavka kvalitetnog života i zbog toga sve više ljudi u svoju prehranu uvrštava namirnice iz prirodnog uzgoja.

Industrijska konoplja, Cannabis sativa, vrsta je konoplje koja sadrži THC samo u tragovima te je iz tog razloga slobodnija za korištenje u razne svrhe u sve više država svijeta.

 Sjemenke Cannabis sative ističu se po svom nutritivnom sastavu jer su bogate proteinima, mineralima i brojnim zdravim masnoćama.

Sjemenke imaju blagi orašasti okus i bogate su dvjema esencijalnim masnim kiselinama, omega – 6 i omega – 3 masnim kiselinama, a udio proteina veći je od 25% što je više od drugih poznatih „superfood“ namirnica kao što su lanene i chia sjemenke.

Ovakav biljni sastav prava je rijetkost jer sjemenke osiguravaju unos svih esencijalnih aminokiselina, kiselina koje naše tijelo ne proizvodi već ih unosimo hranom, a sjemenke konoplje sadrže značajne količine. Izvrstan su izvor brojnih minerala kao što su kalij, natrij, magnezij, željezo, cink i te vitamina E.

Uskoro vam donosimo najbolje recepte s kojima možete ovu nevjerojatno namirnicu uvrstiti u svoju svakodnevnu prehranu!

Najbolji proizvodi za svakodnevnu upotrebu dostupni su na našem webshopu!

Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.