Prednosti online kupovine


Internet je uvelike pojednostavio način i postupak na koji obavljamo našu kupovinu. Svakim danom sve veći broj ljudi odlučuje se na online kupovinu zbog svoje jednostavnosti i prednosti koje Vam donosimo u nastavku.
Kupujte bilo kada i bilo gdje

Web trgovine za razliku od maloprodajnih poslovnica nemaju radno vrijeme te su otvorene doslovno 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini bez obzira bio praznik ili neradni dan.

Moderni i ubrzani način života često nam ne ostavlja puno vremena za odlazak u trgovinu kako bi se obavila kupnja. Prednost online kupnje je što se može obaviti u svega nekoliko klikova, neovisno o tome gdje se u tom trenutku nalazimo.

Manje stresa uz online kupovinu

Online kupnju obavite iz topline svojeg doma, ureda, parka, odnosno bilo kojeg mjesta na kojem imate pristup internetu. Da biste obavili kupnju, zahvaljujući online trgovini, više ne morate ići u trgovinu i gubiti vrijeme na vožnju koja je često otežana zbog prometnih gužvi, traženje slobodnog parkirnog mjesta, čekanja u redu ili traženja proizvoda na policama različitih trgovina.

Ne morate ići u gužvu, voziti se po gustim prometnicama, gubiti vrijeme tražeći slobodno parkirno mjesto ili tražiti proizvode po policama raznih trgovina te na kraju nezadovoljni otići doma praznih ruku zbog toga što niste našli traženi proizvod. Na jednom mjestu moguće je pronaći više različitih proizvoda koje je moguće uspoređivati i na taj način pronaći proizvod koji najbolje udovoljava trenutnim potrebama i željama.

Svi proizvodi dostupni bez obzira na Vašu lokaciju

Često se dešava da proizvod koji želite kupiti nije dostupan u trgovinama u vašem okruženju. U online trgovini svi proizvodi su transparentno izloženi s jasno naznačenim informacijama o raspoloživosti i roku isporuke, neovisno o tome gdje se nalazite.

Jednostavna i brza kupovina

Plaćanje odabranih proizvoda u web trgovini nikad nije bilo jednostavnije, neovisno o načinu plaćanja. Sve je maksimalno pojednostavljeno i dostupno kupcu.

Sigurnost kod online kupovine

Sva pravila koja vrijede kod standardne kupovine u maloprodajnim trgovinama vrijede i kod online kupovine, te su regulirana zakonom o zaštiti potrošača. Bilo da želite ostvariti garanciju, povrat robe, reklamaciju proizvoda ili nešto drugo, ostvarujete ista prava kao i prilikom fizičke kupnje u trgovini. Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga te ne postoji mogućnost prevare ili odavanja Vaših podataka trećoj strani.

Uvijek najbolje ponude

Budite u toku sa akcijama i ne propustite da Vam pobjegne željeni proizvod. Akcije i proizvodi na sezonskim sniženjima su uvijek dobar razlog za kupovinu. Odlazeći fizički u maloprodajnu trgovinu, postoji mogućnost da željeni proizvod na akciji, bude rasprodan prije Vašeg dolaska. Kako bi to izbjegli kupujte online i tako budite sigurni da ćete kupiti akcijski proizvod na vrijeme.

Uvijek aktualna ponuda i cijene

U online trgovini cijene su uvijek točne i aktualne za proizvode koji su dostupni u tom trenutku, što Vam omogućuje potpunu sigurnost i kontrolu prilikom planiranja kupnje.

Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.