Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

La Canntina ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i poduzima sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obvezama koje propisuju hrvatski zakoni i Opća uredba o zaštiti podataka (EC 2016/679) – GDPR.

La Canntina prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima i to isključivo putem putem izričite i jasne privole (suglasnosti) ili radi ispunjavanja zakonskih ili ugovornih obveza i legitimnih interesa, prikupljene putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad stranice, a čiji je prijenos inherentan korištenju internetskih komunikacijskih protokola.

Obrada Osobnih podataka ograničena je samo za svrhu za koju su isti prikupljeni. La Canntina informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka i redovito im daje mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svaka osoba koja je dala privolu (suglasnost) o prikupljanju i obradi podataka može bez obrazloženja povući svoj pristanak. U tom slučaju prestaje svako daljnje prikupljanje podataka.

La Canntina se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih registriranih korisnika lacanntina.com stranice, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

Prije pristupa određenim sadržajima, za korisnike je obvezna registracija koja uključuje dobrovoljno unošenje vlastitih osobnih podataka korisnika. U slučaju pristanka na davanje osobnih podataka, smatrat će se da je korisnik pristao na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim općim uvjetima, a temeljem kojih se tvrtci La Canntina  daje pravo da prikuplja, koristi, obrađuje i prenosi osobne podatke potrebne za korištenje web stranica sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

La Canntina prikuplja podatke o korisnicima  u svrhu potrebe što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika s ciljem pružanja čim kvalitetnije usluge i povećanja zadovoljstva korisnika, kontaktiranja korisnika pismenim putem, telefonski, SMS-om i/ili elektroničkom poštom u svrhu informiranja korisnika o pogodnostima i novitetima u svojoj ponudi te davanja podataka trećim osobama (npr. dostavnoj službi) potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha.

Svi osobni podaci se čuvaju u strogoj tajnosti i cijelo vrijeme su zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipuliranja i neautoriziranih pristupa ili neautoriziranih otkrivanja. Pristup osobnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe u La Canntina kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici La Canntina. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

La Canntina jamči da osobne podatke korisnika neće stavljati trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez njihovog pristanka. Od navedenog se izuzima dostavna služba, ovlaštene službe izvršne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga, u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i  sprječavanja eventualnih zloporaba.

Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.