BONG mini acrylic

4,60  (34,66 kn)

4,60  (34,66 kn)

BONG mini acrylic

4,60  (34,66 kn)

Šarene boje čine ove bongove pravim privlačnim detaljem, garantirajući da će biti hit na bilo kojoj zabavi ili festivalu!

Metalna cijev za dim i posuda te baza su odvojivi radi jednostavnog čišćenja. Rupe za udarac i cijev za dim imaju gumenu brtvu kako bi osigurali dobro zatvaranje.

Ovaj bong nije samo estetski privlačan, već i praktičan. Lako se rastavlja radi čišćenja, a gumene brtve osiguravaju da dim ostane tamo gdje treba. Izdržljiva izrada osigurava dugotrajnu upotrebu, dok šareni dizajn čini ove bongove neizostavnim dodatkom za svaku zabavu ili festival. Nabavite svoj danas i budite spremni za nezaboravne trenutke!

Podjeli svoju ljubav

Opis

Šarene boje za upečatljiv izgled na svim zabavama i festivalima!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BONG mini acrylic”
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.