G ROLLZ ‘Reggae Rap’ Organic Hemp Extra Thin 50KS papir+ filteri

3,50  (26,37 kn)

3,50  (26,37 kn)

G ROLLZ ‘Reggae Rap’ Organic Hemp Extra Thin 50KS papir+ filteri

3,50  (26,37 kn)

Papiri + Filteri + Posudica 16 kom

Podjeli svoju ljubav

Opis

Ovi G-Rollz papiri izrađeni su u Španjolskoj korištenjem organskih biljnih vlakana Medicago sativa i soka bagrema kao potpuno prirodne gume. Svi sastojci su prirodni kako bi pružili čisto iskustvo motanja. U svakoj knjižici nalazi se 50 velikih listova zajedno s 50 vrhova filtera, bambusov žarač i sklopivi pladanj. U displeju/kutiji je 16 knjižica. Originalnost svake knjižice može se pojedinačno provjeriti skeniranjem koda autentičnosti. Ovo su isključivo licencirani proizvodi PETS ROCK(TM). Ovi kućni ljubimci su potpuno izmišljeni likovi i ne treba ih smatrati ničijim prikazom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “G ROLLZ ‘Reggae Rap’ Organic Hemp Extra Thin 50KS papir+ filteri”
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.